2020-01-27 11:22

A apărut trailer-ul noului film Star Wars

 |  15:49
A apărut trailer-ul noului film Star Wars

Primul trailer al noului film din seria „Star Wars Anthologies”, care va apărea în decembrie, a fost publicat de compania Walt Disney. „Rogue One, A Star Wars Story", este noul film din serie, programat să fie lansat în decembrie 2016.

Filmul a fost regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru Godizilla și Monsters, și este doar primul dintr-o serie de trei pelicule desprinse din seria „Războiul Stelelor”, relatează The Verge. Seria „Star Wars Anthologies” prezintă, așadar, poveștile unor personaje sau al unor evenimente care au avut înaintea evenimentelor din filmele originale, scrie Digi24.

Acțiunea din „Rogue One” se petrece înainte de episodul IV al seriei și o are în centru pe Jyn Erso o rebelă care pornește într-o operațiune de sustragere a planurilor pentru Steaua Morții. Filmul conține deja un spoiler evident: planurile respective sunt salvate de Prințesa Leia în memoria lui R2-D2 în 1977 în „Războiul Stelelor: O nouă speranță”.

Jyn Erso este interpretată de actrița nominalizată la Oscar Felicity Jones. În film mai joacă actorii Mads Mikkelsen, Forest Whitaker și Diego Luna.

„Rogue One, A Star Wars Story” reprezintă efortul creatorilor seriei „Războiul Stelelor” de a transforma această serie într-un univers cinematic mai larg, similar cu ceea ce a făcut Marvel în ultimii ani, notează The Verge. Lansările filmelor din seria „Rzăboiul Stelelor” vor deveni, astfel, un eveniment anual.

În decembrie 2016 va fi lansat „Rogue One, A Star Wars Story”. În 2017, urmează mult-așteptatul episod VIII al seriei, iar în 2018 urmează un film despre viața lui Han Solo. În 2019 abia va fi lansat în 2019 și va închide saga Skywalker. Un alt film, despre care nu se cunosc detalii, va fi lansat în 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine