2020-01-24 06:24

A douăzecea ediţie a Târgului Cadourilor se va încheia pe 23 decembrie.„Crăciun ales la Sala Dalles”

 |  18:08
A douăzecea ediţie a Târgului Cadourilor se va încheia pe 23 decembrie.„Crăciun ales la Sala Dalles”

Gabriela Dumba

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles şi-a deschis porţile pentru cea de-a douăzecea ediţie cu aceeaşi magie cu care îşi învăluie vizitatorii în fiecare an, cu un program zilnic de la ora 10 la ora 20 şi cu intrare liberă, până în seara zilei de 23 decembrie. „Crăciun ales la Sala Dalles” este cel mai vechi şi mai lung târg de sărbători din Bucureşti şi va crea, pentru cei care-i vor călca pragul, frumuseţea, mirajul şi strălucirea sărbătorilor de iarnă. Totodată va oferi cele mai inspirate, creative şi delicioase variante de cadouri pentru Sf. Nicolae, Crăciun sau pur şi simplu pentru serile geroase cu miros de iarnă.

Peste 80 de expozanţi din toată ţara se vor întrece în oferte şi cadouri cu dichis. Ediţia aniversară a târgului le va avea ca invitate speciale pe Adela Popescu şi Dana Rogoz care îşi vor expune în faţa vizitatorilor produse create sau inspirate de ele.

Brăduți în miniatură, plantați în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeți de iută, însoţiţi de un mesaj original,  globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezintă modele vechi de peste 100 ani, decoraţiuni eco parfumate din anason sau scorţişoară, coroniţe în brad sau măceşe, decoraţiuni inedite de sezon îşi vor căuta stăpânii pe care să îi răsfeţe în cele mai frumoase zile din an.

Dulciuri din ciocolată belgiană în forme atractive de căsuţe, brazi cu broderii, castele, fulgi de zăpadă, toate desprinse parcă din poveşti, delicatese siciliene din pastă de mărțipan, fructe şi sâmburi traşi în ciocolată, căsuţele din turtă dulce, cozonaci şi plăcinte, torturi în miniatură şi brioşe frumos decorate vor îndulci atmosfera Târgului de Crăciun de la Sala Dalles.

Zeci de sortimente de ceaiuri aromate cu adaosuri de fructe, de condimente sau petale de flori, cafele diverse și ciocolată caldă vor aminti de vremea rece de afară şi de iernile din poeziile lui Vasile Alecsandri. Gheorghe Florescu, autorul cărții „Confesiunile unui cafegiu“ vine la târg cu peste 50 de sortimente de cafea și ceaiuri, precum și cu o gamă largă de pruduse fine din ciocolată, dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, terine, fois gras și multe alte delicatese. Whittard of Chelsea, producătorul englez de top va fi prezent cu cea mai nouă colecție de ceaiuri, porțelanuri superbe, dar și cu o gamă largă de cafele aromate și ciocolată caldă, îmbogățe cu delicioasele marshmallows. 

Răsfăţaţi vor fi şi iubitorii de fashion şi beauty, pentru că la târg îşi vor putea alege cadourile mult dorite de sărbători de la standurile designerilor vestimentari, a celor care  realizează manual bijuterii unicat sau a celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar şi din Orientul Îndepărtat.  Fiecare cumpărător al târgului va participa la realizarea celei mai lungi ghirlande din Bucureşti şi la tombole cu premii generoase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray