2020-07-04 16:12

A fost epuizată o categorie de bilete la “Rhythm of the dance”

 |  18:45
A fost epuizată o categorie de bilete la “Rhythm of the dance”

Ideea de a viziona live povestea calatoriei celtilor de-a lungul timpului i-a entuziasmat pe bucuresteni; pentru spectacolul ce va avea loc in capitala, la Teatrul National, acestia au epuizat deja biletele de la Categoria 2 (100 de lei). Spectacolul Rhythm Of The Dance va avea loc pe 27 Aprilie la Sala Mare a celebrei cladiri recent modernizate.

In acest moment se mai gasesc bilete doar la Categoria 1 (200 de lei) si Categoria VIP (300 de lei). Cei care doresc sa vada acest spectacol ar trebui sa se grabeasca deoarece capacitatea salii este de doar 900 de locuri, iar tichetele se vand cu rapiditate.

In aceasta perioada, faimoasa trupa isi prezinta impresionantul show in Statele Unite ale Americii. Dupa aproape doua saptamani de spectacole sustinute in diverse orase din Israel precum Tel Aviv, Ierusalim, Haifa, etc, Rhythm Of The Dance duce sonoritatile si miscarile traditionale irlandeze pe teritoriul SUA timp de aproape doua luni de zile, urmand ca apoi sa soseasca in Romania.

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari spectacolul in data de 27 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.

Pentru Bucuresti, biletele au urmatoarele preturi:

- 300 lei (Categoria VIP)

- 200 lei (Categoria 1)

- 100 lei (Categoria 2) SOLD OUT

Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste . Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: si !

Spectacolul „RHYTHM OF THE DANCE”, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va avea loc pe 27 Aprilie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece prin Constanta, Suceava, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz