2019-10-23 18:26

A fost inaugurată cea mai mare TIROLIANĂ din Bucureşti. Unde este amplasată

 |  12:12
A fost inaugurată cea mai mare TIROLIANĂ din Bucureşti. Unde este amplasată

Cea mai mare tiroliană din București a fost inaugurată sâmbătă, ea având o lungime de peste 300 de metri. Tiroliană este aplasată în "Orășelul Copiilor" din Parcul Tineretului.

"Cea mai mare tiroliană din București este amplasată în Parcul 'Orășelul Copiilor' și are o lungime de peste 300 de metri. Construcție unicat în România, tiroliana are două posturi de plecare simultan. Plecarea se face de la o înălțime de 12 metri, iar viteza de coborâre ajunge la aproape 80 de km pe oră. În primele două zile, accesul publicului va fi gratuit", se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Inaugurarea a avut loc la ora 10.30. Primăria Sectorului 4 susţine că tiroliana este destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 14 și 65 de ani, fără probleme majore de sănătate.

"Punctele de plecare și de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesați, iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte standarde europene de fabricație și folosire", precizează administrația locală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray