2020-04-03 08:49

A trebuit să abandoneze concertul! Basistul trupei Kings of Leon, “atacat” pe obraz cu excremente de porumbel

 |  18:25
A trebuit să abandoneze concertul! Basistul trupei Kings of Leon, “atacat” pe obraz cu excremente de porumbel

Muzicieniide la Kings of Leon au fost nevoiţi să abandoneze un concert pe care îlsusţineau la St Louis, în Missouri, după ce au fost atacaţi de un stol deporumbei, la scurt timp după ce au urcat pe scenă, mai multe păsări lăsându-şiexcrementele pe basistul Jared Followill, potrivit nme.com.

Incidentula avut loc vineri seară, când trupa trebuia să susţină un concert la VerizonAmphitheatre din St Louis. Basistul trupei, Nathan Followill, a scris peTwitter: "Ne pare rău, St Louis. A trebuit s-o tăiem, porumbeii îşi lăsauexcrementele în gura lui Jared şi era prea mare mizeria să mai continuăm"."Nu daţi vina pe Jared, a fost vina spaţiului de concerte. Poate unora leplace rahatul, dar nouă nu ne place. Ne pare rău pentru cei care au mers atâteamile (pentru a ajunge la concert, n.r.)", a adăugat acesta. "Jared afost lovit (de excremente, n.r.) de câteva ori în timpul primelor douăpiese", a spus şi purtătorul de cuvânt al managementului trupei, AndyMendelsohn. "La a treia piesă, când a fost murdărit pe obraz, aproape degură, nu au mai suportat. N-a fost numai dezgustător, ci şi toxic. Chiar auîncercat să reziste cât au putut acolo", a mai spus acesta. Şi trupelecare au cântat în deschiderea concertului lui Kings of Leon, The Postelles şiThe Stills, s-au confruntat cu aceeaşi problemă, însă, iniţial, celebriimuzicieni americani au vrut să susţină show-ul.

Manageriispaţiului de concerte spun că acest lucru se întâmplă de mai mulţi ani, înfiecare vară, dar că fac tot ce pot pentru a rezolva problema.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine