2019-11-20 19:46

Actriţa Julie Andrews, LEUL DE AUR onorific la Festivalul de la Veneţia 2019

 |  19:22
Actriţa Julie Andrews, LEUL DE AUR onorific la Festivalul de la Veneţia 2019

Actriţa şi cântăreaţa Julie Andrews va fi recompensată cu Leul de Aur onorific, pentru întreaga activitate, la Festivalul de Film de la Veneţia de anul acesta.

Cunoscută la nivel mondial pentru rolurile din „Mary Poppins” şi „The Sound of Music”, Andrews a jucat în peste 40 de filme, inclusiv „Victor Victoria” (1982), regizat de regretatul ei soţ, Blake Edwards. Sub îndrumarea lui, ea a mai jucat şi în „10” (1979) şi „S.O.B” (1981).

Mai recent, Julie Andrews a jucat în câteva comedii romantice, precum „Pretty Princess” (2001), alături de Anne Hathaway, şi în „The Princess Diaries 2: Royal Engagement” (2004), citeaza News.

În 2010, Andrews a jucat în „Tooth Fairy” al lui Michael Lambeck, interpretare catalogată de Variety drept „perfectă în orice fel”. 

Actriţa şi-a împrumutat vocea pentru filme de animaţie din francizele „Shrek” şi „Despicable Me”, dar şi pentru blockbuster-ul „Aquaman”.

„Acest Leu de Aur este o recunoaştere bine-meritată pentru o carieră extraordinară care a combinat succesul cu ambiţia artistică, fără a ceda compromisului facil”, a transmis Alberto Barbera, directorul artistic al festivalului, într-un comunicat.

Andrews a spus că este onorată să fie aleasă pentru a primi această distincţie şi a mulţumit organizaţiei Venice Biennale pentru „recunoaşterea muncii mele”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray