2020-07-03 23:51

Actriţa româncă Olimpia Melinte joacă un rol dublu excepţional

 |  22:01
Actriţa româncă Olimpia Melinte joacă un rol dublu excepţional

Gabriela Dumba

Filmul „Canibal” prezintă povestea croitorului Carlos, un om singuratic, ciudat, dar iubit de toţi locuitorii oraşului Granada. Ceea ce puţini oameni ştiu despre el este că nu se poate hrăni decât cu femei faţă de care nu se poate ataşa emoţional. Toate aceste lucruri se schimbă în ziua în care o întâlneşte pe Nina, o femeie de origine română, care îşi caută cu disperare sora geamănă.

Carlos e cel mai cunoscut croitor din Granada, dar în acelaşi timp un criminal. Nu simte nici o remuşcare, nici o vină, până când în viaţa lui apare Nina. Ea îl va face să conştientizeze adevărata natură a faptelor sale şi să se îndrăgostească pentru prima oară. Fără să ştie, Carlos este întruchiparea răului. Nina este inocenţă pură. „Canibal” este povestea de dragoste a unui demon, iar actriţa Olimpia Melinte face un dublu rol excepţional, impunându-se drept una din marile revelaţii actoriceşti ale anului.

Olimpia a fost descoperită de regizorul Mircea Daneliuc în filmul său "Cele ce plutesc" şi a jucat un rol important în producţia italiană "Sette Opere di Misericordia". (r. Gianluca De Serio, Massimiliano De Serio).  Filmul a fost selecţionat la Festivalul de Film de la San Sebastian şi de la Toronto.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz