2020-07-04 11:36

Adrian Naidin închide Stagiunea muzicală estivală din Parcul Al. I. Cuza

 |  18:47
Adrian Naidin închide Stagiunea muzicală estivală din Parcul Al. I. Cuza

Stagiunea muzicală estivală ediția a X-a se încheie la finalul acestei săptămâni cu un concert extraordinar susținut de Adrian Naidin Quartet. Stagiunea, organizată de Primăria Sectorului 3, s-a desfășurat pe parcursul a patru luni, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică în Parcul Al.I.Cuza.

Adrian Naidin, considerat atât de presa de specialitate cât și de public revelația ultimilor ani în lumea muzicală românească, va concerta vineri, 25 septembrie, de la ora 20.30, la Foișorul de lemn din Parcul Al.I.Cuza (intrarea din strada Baba Novac, intersecție cu strada Câmpia Libertății). Conform unui comunicat de presă, accesul publicului la eveniment este gratuit.

Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, pe care îl explorează cu genialitate și experimentând subtilitățile jazz-ului contemporan, violoncelistul Adrian Naidin este la ora actuală unul dintre cei mai buni instrumentiști români. Dincolo de perfecțiunea tehnicii, însă, artistul atinge coardele cu spiritul său și dă viață notelor. Adrian Naidin creează din muzică un univers de iubire și cunoaștere pe care îl oferă lumii.

Finalul Stagiunii muzicale estivale ediția a X-a se desfășoară potrivit calendarului:

- Vineri, 25 septembrie, Parcul Al.I.Cuza, ora 20.30 - Concert Adrian Naidin Quartet

- Sâmbătă, 26 septembrie, Parcul Al.I.Cuza, ora 10.30 - Teatru interactiv pentru copii : Pinocchio, spectacol în premieră și de la ora 17.30 concert Armonia Band,

 Parcul Colțea, de la 19.30 - Grupul Vocal Acapella, dirijor George Miron

- Duminică, 27 septembrie, Parcul Al.I.Cuza, ora 10.30 - VoltajAcademy și de la 17.30 concert Classic Band 2000

Parcul Colțea, de la ora 19.00 - Sinfonia București, dirijor Florin Totan și de la 20.30 - Symphonic Evergreen - proiect muzical în premieră susținut de Andrei Hanghiuc, cvartetul Bella Musica &friends


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz