2019-10-14 09:08

Adrien BRODY vine în România pentru premiera filmului CAPCANĂ MORTALĂ/ Bullet Head

 |  13:51
Adrien BRODY vine în România pentru premiera filmului CAPCANĂ MORTALĂ/ Bullet Head

Filmul “Capcană Mortală/Bullet Head”, în care actrița Alexandra Dinu deține rolul principal feminin și joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas, va avea premiera de gală în România în data de 12 decembrie, urmând ca pelicula să ajungă în cinematografele din toată țara începând cu 5 ianuarie 2018.

Alexandra Dinu și Adrien Brody vor fi prezenți la București pentru proiecția peliculei, ce va avea loc marți, 12 decembrie, la Cinema City din AFI Mall Cotroceni, la ora 20:00. Evenimentul este unul privat, iar accesul în sală este permis doar pe bază de invitație.

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar în 2003 pentru rolul din “Pianistul”, va fi prezent astfel pentru prima dată în Romania.

Actorul american are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, și distincții precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

“Capcană mortală/Bullet Head” reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producții de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuția peliculei “Capcană mortală/Bullet Head”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Pelicula, regizată de Paul Solet și produsă de Millennium Films, va avea premiera mondială pe 8 Decembrie în Statele Unite.

Partenerii evenimentului de la București sunt Obsentum, Grey Goose, Laurent-Perrier, Evian. Evenimentul este organizat de YOLO Media și Somebody Production cu sprijinul RoImage și Cinema City.

Filmul “Capcană Mortală/ Bullet Head” va putea fi urmărit în toate cinematografele din România începând cu data de 5 ianuarie 2018. 

  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray