2020-04-03 08:46

Al Jarreau, transferat la un spital din Marsilia, pentru o serie de teste medicale

 |  18:32
Al Jarreau, transferat la un spital din Marsilia, pentru o serie de teste medicale

CântăreţulAl Jarreau a fost transferat sâmbătă la un spital din Marsilia, unde va stacirca o săptămână, pentru o serie de teste medicale, potrivit accesshollywood.com.Cântăreţul de jazz american, în vârstă de 70 de ani, a fost internat în starecritică joi seară, într-un spital din Gap (sud-estul Franţei), din cauza unortulburări respiratorii şi cardiace pe care le-a acuzat cu puţin timp înainte dea susţine un concert. Reprezentanţii spitalului din Gap au declarat într-uncomunicat că Jarreau a fost transferat cu elicopterul la un spital din Marsiliasâmbătă.

Reprezentanţiispitalului din Marsilia spun că muzicianul este stabil, însă va fi supus unei seriide teste medicale, urmând să rămână internat circa o săptămână.

AlJarreau trebuia să susţină un concert joi seară, în cadrul celei de-a 15-aediţii a Festival des enfants du jazz, organizat în perioada 12-25 iulie înoraşul francez Barcelonette.

Stilulvocal unic al lui Al Jarreau şi inovaţiile sale din domeniul muzical l-autransformat într-unul dintre cei mai apreciaţi artişti contemporani, el fiinddistins cu şapte premii Grammy, la trei categorii diferite, pop, jazz şiR&B.

În 2009,el a lansat un "Very best of", o colecţie de hituri ale sale printrecare se numără "Boogie Down" şi "Moonlighting", cefigurează pe genericul serialului tv "Maddie şi David", cu BruceWillis.

Artistula concertat şi în România, în 2008, în deschiderea Bucharest Masters Of JazzFestival.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine