2020-02-26 22:42

Alain DELON, declaraţie surprinzătoare la CANNES 2019: Este aproape un OMAGIU POSTUM, doar că sunt încă VIU

 |  17:28
Alain DELON, declaraţie surprinzătoare la CANNES 2019: Este aproape un OMAGIU POSTUM, doar că sunt încă VIU

Actorul francez Alain Delon, care a primit un premiu Palme d'Or pentru întreaga carieră la Festivalul de la Cannes 2019, a declarat despre prestigioasa distincţie că este "aproape un omagiu postum, doar că este încă viu", potrivit Le Point.

Ceremonia a avut loc duminică seară, iar premiul i-a fost înmânat veteranului actor de fiica acestuia, actriţa Anouchka Delon, în aplauzele lungi ale publicului, din care au făcut parte şi ministrul francez al Culturii, Franck Riester, preşedintele Festivalului de la Cannes, Pierre Lescure, şi delegatul general al evenimentului, Thierry Fremaux.

"N-am mai plâns de mult aşa", a spus Alain Delon.

"Voi pleca, dar nu fără să vă mulţumesc. Sunt un star, dar pentru acest lucru trebuie să vă mulţumesc, o datorez publicului şi nimănui altcuiva", a spus actorul, adăugând că se mai gândeşte şi la alte două femei ale vieţii sale, actriţele Mireille Darc şi Romy Schneider, citează Mediafax.

Delon, în vârstă de 83 de ani, unul dintre cei mai celebri actori europeni de peste cinci decenii, a jucat în filme precum "Ghepardul", de Luchino Visconti, care i-a adus un premiu de interpretare la Cannes în 1963.

Actorul a avut o relaţie schimbătoare cu festivalul de la Cannes, declarând la un moment dat că nu se va întoarce pe Croazetă după ce organizatorii au omis să îl invite la celebrările care au marcat a 50-a ediţie.

sursa foto: Twitter AFP Photo


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine