2020-01-23 01:50

Alex Velea şi Antonia, în premieră la Sala Palatului

 |  18:53
Alex Velea şi Antonia, în premieră la Sala Palatului

Cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Alex Velea și Antonia, concertează în premieră pe scena Sălii Palatului, duminică, 29 martie, ora 19.30. Show-ul „Defectul tău sunt eu”, susținut de Alex Velea și Antonia, este regizat de Iulian Moga și se anunță unul exploziv, cu invitați de prestigiu, ca Smiley, Connect-R, Cabron, Puya, Don Baxter, Tudor Sișu.

„Vă aștept împreună cu Antonia la cel mai mare concert al meu de până acum. Mare însemnând EXPLOZIV! Ne pregătim intens pentru un show perfect, cum nu a mai văzut Sala Palatului. Sunt fericit să împart și scena cu Antonia, iar entuziasmul cu care fanii au primit acest show ne dă și mai multă energie! Fratziwearii Smiley, Cabron, Puya, Baxter și Sișu vor condimenta show-ul, dar cel mai mult contăm pe voi, fanii noștri, care veți fi parte din cel mai tare concert al acestei primăveri!” – Alex Velea

Fanii au posibilitatea de a fi mai aproape ca niciodată de idolii lor prin achiziționarea biletelor VIP. Tichetele VIP includ un loc în cea mai bună zonă a sălii de spectacol și o sesiune meet&greet cu Alex Velea și Antonia, care va avea loc la finalul show-ului. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, vor face fotografii și vor primi autografe de la Antonia și Alex Velea.

Vino duminică, 29 martie, ora 19.30, la Sala Palatului, la un concert exploziv, susținut de Alex Velea & Antonia - „Defectul tău sunt eu”! Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 250 de lei – categoria VIP, 200 de lei – categoria I, 150 de lei – categoria a II-a, 100 de lei – categoria a III-a, 65 de lei – categoria a IV-a.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray