2020-03-29 12:36

Amalia şi Ilie Năstase au divorţat la Paris

 |  13:21
Amalia şi Ilie Năstase au divorţat la Paris

După o căsnicie care adurat şapte ani, Amalia şi Ilie Năstase au divorţat, la sfârşitul lunii iunie,la Paris. „Sperăm să se liniştească toată lumea.Divorţul s-a întâmplat la Paris, la sfârşitul lunii iunie. Noi fiind căsătoriţiacolo şi având reşedinţa în capitala Franţei s-a putut. Divorţul s-a pronunţatde comun acord, după o înţelegere prealabilă", au declarat foştii soţiNăstase pentru Cancan. "Hotararea fiind luata, a fost doar o formalitate.A fost un moment greu. Nu ne-am dus la tribunal topaind, fericiti...", aexplicat Amalia. "Copiii sunt la mine, dar Ilie îi poate vedea oricând.Noi nu avem o problemă din punctul acesta de vedere. Nu tragem de copii. Căstau cu mine, asta e altceva. Nu a divorţat nimeni de copii. Nici eu, nici el.Copiii sunt copii şi sunt iubiţi de ambii părinţi. De altfel, e singurul lucrupe care fetele trebuie să-l ştie. Că părinţii lor le iubesc”, a continuatAmalia.

Amaliase va muta de acasă

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mai declaratcă urmează să se mute, în curând, cu Alessia şi Emma, într-o altă locuinţă."În curand o să mă mut eu cu fetele, dar ele vor putea merge oricând încasa în care au crescut până acum. De fapt, doar asta se va schimba pentru ele.Vor avea o casă în plus. Atât". Cât despre discuţiile legate de pensiaalimentară pe care fostul tenisman urmează să o plătească celor doua fiice alesale, Amalia a spus că “este o înţelegere privată şi aşa va rămâne”.

Amalia şi Ilie Năstase s-au căsătorit în2003, la Paris. Povestea lor de dragoste a început însă în 1996, când s-aucunoscut la un concert susţinut de Sting în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine