2020-07-08 18:33

Andreea Esca este gazda evenimentului de pe 4 iunie. Happy Run - Race for the Cure: “Să alergăm pentru sănătate!”

 |  15:34
Andreea Esca este gazda evenimentului de pe 4 iunie. Happy Run - Race for the Cure: “Să alergăm pentru sănătate!”

Andreea Esca va fi prezentă pe 4 iunie, în Parcul Herăstrău, la cea de-a doua ediție din România a evenimentului Happy Run - Race for the Cure, cel mai amplu și de succes eveniment internațional de sărbătorire a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului de sân, de informare și strângere de fonduri.

„Este al doilea an în care se organizează acest eveniment și ne așteptăm să avem mai mulți participanți la cursă, pentru că dorim să transmitem un mesaj asupra importanței prevenției și depistării precoce a cancerului mamar. Vrem ca de la an la an oamenii să conștientizeze că un cancer depistat la timp poate fi tratat. Ne dorim ca oamenii să își ia prietenii, familia, chiar și cățeii și să ni se alăture pe 4 iunie, astfel încât orice sumă, oricât de mică, să reprezinte un pas în plus în campaniile de susținere a pacientelor oncologice. De anul acesta, Fundația Renașterea își va lărgi aria de atenție, astfel încât să acopere cât mai mult din ceea ce înseamnă sănătatea femeii. Vă așteptăm pe toți să alergăm pentru sănătate!”, declară Andreea Esca.

Happy Run - Race for the Cure va avea loc în București, pe 4 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, iar cursa este structurată pe 3 categorii: 5 km - competiție alergători, Fitness Walk - 5 km - plimbare pentru persoane de toate vârstele și Fun Walk - 1 km – plimbare.

Înscrierile se pot face online pe www.fundatiarenasterea.ro, până pe 3 iunie sau în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, în ziua de 3 iunie, între 11:00 – 17:00, sau în ziua cursei, între 08:00 – 10:00.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru a acoperi costul de manoperă pentru perucile din păr natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, susținere psihologică pentru paciente și campanii de informare asupra importanței prevenției și a depistării precoce a cancerului de sân.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-27

Mai multe imagini:
Andreea Esca este gazda evenimentului de pe 4 iunie. Happy Run - Race for the Cure: “Să alergăm pentru sănătate!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz