2020-07-07 20:04

Aniversare: 20 Iulie 1947. La mulți ani, Carlos Santana!

 |  00:01
Aniversare: 20 Iulie 1947. La mulți ani, Carlos Santana!

Carlos Santana este un muzician și chitarist mexican, care s-a născut în Autlán de la Grana, México. Tatăl său a făcut parte dintr-o trupă de mariachi. Pasiunea lui pentru muzică a luat naștere încă din copilărie, Carlos începând să cânte la vioară de la o vârstă fragedă.

La 8 ani, el s-a apucat să învețe să cânte la chitară și a studiat sonoritățile unora ca  B.B. King, T-Bone Walker și John Lee Hooker. Uneori, Carlos exersa cu ”artiștii locali“ ca Los T.J.'s, unde și-a format propriul stil de a cânta, inspirat din hit-urile  rock 'n roll ai anilor `50.

Carlos a fost sedus de atmosfera pitorească a orașului San Francisco, cu diversele sale influențe culturale și stiluri muzicale. Părea ca și cum destinul l-a dus pe Carlos în locul potrivit la momentul potrivit, pentru a-i arăta calea pe care trebuia să o urmeze. Conform site-ului cinemarx, la 18 ani, Carlos s-a aflat pe scenă - cu activități administrative -  la un concert al lui Jimi Hendrix, unde din greșeală a pus mâna pe o chitară a  lui Jimi. Acesta i-a spus să cânte ceva, Santana a interpretat un solo și a surprins atât publicul, cât și pe însuși  Hendrix.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz