2020-08-07 01:42

Aniversare: 7 August 1975. La mulţi ani, Charlize Theron!

 |  06:01
Aniversare: 7 August 1975. La mulţi ani, Charlize Theron!

Charlize Theron s-a născut pe 7 august 1975 şi este o actriţă americană originară din Africa de Sud. În anul 2007, ea a primit din partea revistei „Esquire” distincţia „Sexiest Woman Alive”.

Potrivit Wikipedia, Theron a fost singurul copil al părinţilor săi şi a crescut la o fermă lângă Johannesburg (Benoni). La vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs local, Theron se duce la Milano în Italia pentru un contract de un an ca model. Contractul ei s-a încheiat în timp ce se afla la New York City şi ea s-a hotărât să rămână acolo, pentru a merge la şcoala de balet Joffrey. O accidentare la genunchi suferită la 18 ani a pus capăt carierei de balerină.

Fiindu-i imposibil să mai danseze, ea şi-a cumpărat un bilet pentru Los Angeles. După opt luni, a obţinut primul său rol, unul în care nu a spus nimic, în filmul „Children of the Corn III”. Cariera sa a luat o amploare deosebită spre sfârşitul anilor 90 prin intermediul filmelor „The Devil's Advocate”, „The Cider House Rules”, „Mighty Joe Young”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz