2019-12-14 15:10

Antonis Remos, în concert la Bucureşti. Celebrul artist grec vine în România pe 20 octombrie

 |  17:24
Antonis Remos, în concert la Bucureşti. Celebrul artist grec vine în România pe 20 octombrie

Antonis Remos, vocea pop a Greciei devenită celebra prin modul original în care combina elementele tradiţionale ale muzicii laiko cu cele pop, va fi prezent în România, într-un spectacol-eveniment care celebrează muzica grecească, pe 20 octombrie, la Sala Palatului. După succesul spectacolului lui Nikos Vertis de anul trecut, de la Bucureşti, organizatorul Vreau Bilet a decis să continue seria spectacolelor de muzică grecească susţinute de cei mai îndrăgiţi artişti ai Greciei.

În concertul de pe 20 octombrie, de la Sala Palatului, organizat cu sprijinul Uniunii Elene, Antonis Remos va conduce publicul din România, prin acordurile muzicii sale, în atmosfera inconfundabilă a Greciei. Hituri dance, balade, demonstraţii impresionante de laika modernă vor face parte din playlist-ul concertului lui Antonis Remos, o nouă sărbătoare a muzicii greceşti pentru publicul bucureştean.

Devenit faimos pentru albumele de studio de trei ori medaliate cu platina, „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003), şi „Kleista Ta Stomata” (2011) şi albumul „Mia Nihta Mono” (2001), câştigător în două rânduri al unui disc de platină, Antonis Remos a impresionat în turneele sale în Europa şi America atât prin hiturile sale dance, cât şi prin interpretarea sensibilă a baladelor. 

Născut în Germania, Remos se mută la Salonic la vârsta de 12 ani, împreună cu părinţii săi, de origine greacă. Experienţa reîntoarcerii în ţară despre care auzise atâtea de la rudele sale a adăugat o sensibilitatea aparte pieselor lui Remos, prin intermediul căreia artistul reuşeşte să stabilească o legătură puternică şi profundă cu publicul său. La primul său concert de la Atena, cântăreţul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ţi Imouna Gia Sena”, a fost convertit imediat într-un disc de platină. Succesul a fost imediat, iar piesele de pe acest album au devenit hituri de laika modernă. Mari nume ale lumii muzicale greceşti precum Dimitris Mitropanos şi compozitorul  Marios Tokas au fost onoraţi să urce pe aceeaşi scenă cu Antonis Remos.

Anul 2008 i-a adus celebrei voci pop a Greciei recunoaşterea internaţională. Remos a incantant publicul de pe trei continente – Africa, Australia şi America de Nord – cu piesele sale interpretate într-un stil inconfundabil. În anul următor, turneul european l-a adus pe Remos pe scenele din Belgia, Germania, Olanda şi Marea Britanie. În urmă cu doi ani, Antonis Remos a cântat alături de Julio Iglesias într-un spectacol susţinut pe insula Mykonos. Cei doi cântăreţi au interpretat în duet „My Way”, piesa lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment cu totul special.

Până pe 11 iulie, la ora 12.00, în perioada de presale, biletele pot fi cumpărate cu o reducere de 20% de pe www.vreaubilet.ro. Biletele la concertul din 20 octombrie au preţuri de 300 RON, pentru categoria Golden VIP 250 RON la categoria VIP, 200, 150, 100 şi 80 RON la celelalte categorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
12 Dec 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray