2020-08-12 13:21

Astro#ECHINOX Avanpremiere are loc pe 27 şi 28 septembrie

 |  20:01
Astro#ECHINOX Avanpremiere are loc pe 27 şi 28 septembrie

Bucureştenii sunt aşteptaţi pe 27 şi 28 septembrie la o nouă ediţie a primului târg de astrologie, frumuseţe şi dezvoltare personală. Accesul la Astro#ECHINOX Avanpremiere este gratuit, iar evenimentul va avea loc între orele 12.00 şi 20.00, într-un local din centrul Capitalei.

Organizatorii de la Zodiac Cafe promit o ediţie specială care va oferi publicului o experienţă unică, o întâlnire deschisă cu cei mai buni specialişti în domeniu. De această dată, se va discuta despre consecinţele echinocţiului de toamnă asupra fiecărui semn zodiacal.

De altfel, vizitatorii vor avea parte de şedinţe inedite de numerologie, cristaloterapie şi vor putea beneficia de astrograme personalizate şi realizate pe loc de către binecunoscuţii astrologi Minerva, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

În cadrul workshopurilor care vor avea loc sâmbătă şi duminică între orele 14.00 şi 16.00, se va vorbi despre frumuseţe, feminitate, despre Yin & Yang, dar şi despre felul în care se reflectă aceste concepte în societatea actuală, despre reiki, cristaloterapie, numerologie, precum şi despre alte teme propuse de vizitatori.

Târgul de astrologie şi frumuseţe Astro#ECHINOX Avanpremiere se doreşte a fi un eveniment unic, cu un parfum de poveste, ce se va desfăşura într-o locaţie clasică, Inspayer Bistro, fostul Palat Spayer, locul unde elementele clasice se îmbină, într-un mod elegant, cu elemente noi, contemporane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz