2020-02-17 11:08

Basska lansează videoclipul piesei ”Funked Up”

 |  16:42
Basska lansează videoclipul piesei ”Funked Up”

Formaţia Basska oferă în premieră piesa ”Funked Up” extrasă de pe E.P.-ul “Revolution”, ce va fi lansat pe 27 februarie în clubul Colectiv din Bucureşti. E.P.-ul conține 4 piese cu mesaj social, şi va fi disponibil gratuit pentru download.

Iată câteva declaraţii ale muzicienilor de la Basska: ”Funked up reprezintă un moment de cumpănă în existenţa noastră ca formaţie. Începe prin expunerea problemelor şi frustrărilor lumii moderne, şi marchează un drum la finalul căruia găsim eliberarea artistică, muzicală şi personală”, ne atenţionează “Vapor”.

“Fiind o producţie Basska, mi-am asumat regia clipului.  Scenariul a pornit de la versurile piesei şi este o metaforă a trecerii de la lipsa de speranţă şi depresia provocate de greutăţile vietii cotidiene la echilibru, prin muzică, şi printr-o repoziţionare faţă de ceea ce considerăm realitatea care conteaza pentru noi. În clip are loc o transformare simbolică, lucru care schimbă decorul şi, odată cu asta, atmosfera. Este vorba de spaţiul în care noi ne întâlnim să facem muzică, în care ne simţim detaşaţi de orice altceva, e libertatea. Eliberarea şi trecerea de la o dimensiune la alta este redată şi prin holograma lui Vapor (vocal), element care leagă conceptul clipului de concertul de pe 27 când vom lansa EP-ul şi unde show-ul va fi unul foarte vizual. Daca n-aţi mai văzut holograme, şi asta la dimensiuni impresionante, cred că ar trebui să veniţi acolo”, ne informează Mihai Para.

Cum era de aşteptat, Basska a dat şi un comunicat general: “EP-ul se numeşte Revolution pentru că marchează o revoluţie, o schimbare atât pentru noi ca trupă prin stilurile adoptate dar şi pentru ceea ce s-a mai cântat la noi în ţară. EP-ul e ceea ce ne reprezinta pe noi din toate cele 1.000 – 2.000 – 10.000 de stiluri care ne plac. Este ca o limba înţeleasă de toate categoriile culturale. Încercăm să ne adresăm tuturor şi să îi facem să înţeleagă că nu mai e timp de stat de o parte sau alta a barierelor şi că trebuie să ne întâlnim la mijloc în ţelurile noastre.”

Basska își va lansa EP-ul de debut, ”Revolution”, pe 27 februarie la clubul Colectiv din Bucureşti. Aici videoclipul formaţiei Basska:

Muzică şi versuri: Basska

Componenţă Basska:

Laurentiu “Lauzeu” Iftene – chitara bass

Mihai “Kurkanu” Para – drums

Adelin “Bo$$” Dragu - percutie

Cristian “Copilu” Scurtu – chitara

Sorin “Sorinache” Nicolescu – trompeta

Petru Birladeanu – keyboards/samplers

Radu Cotfas – voce

Theo S. “Vapor” – voce

Mix și master: Low Freq

Regie: Mihai Para

Imagine: Heas

Visual: Dan Adrian Ionescu

Scenografie: Ştefan Constantinescu

Editare: Heas + Koma

Mulţumiri speciale: Mihai Pâlșu, Cătălin Rudolf, 4k Broadcast Solution, Club Fabrica, Dark Side Booking Academy.

Web:

Aici videoclipul formaţiei Basska:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine