2020-08-13 06:29

Ben Kingsley și Ryan Reynolds fac schimb de identitate în "Self/less: Transfer de viaţă"

 |  15:07
Ben Kingsley și Ryan Reynolds fac schimb de identitate în "Self/less: Transfer de viaţă"

Ben Kingsley și Ryan Reynolds sunt protagoniștii lungmetrajului „Self/less: Transfer de viaţă”. Filmul s-a lansat în cinematografele din România pe 7 august, și aduce pe marile ecrane o nouă provocare: schimbul de identitate.

Potrivit unui comunicat de presă trimis redacției PUTEREA, câştigătorul Premiului Oscar, actorul Ben Kingsley, a rezonat imediat cu dihotomiile personajului. „Eu cred că Damian a avut mereu un orgoliu uriaş. El este foarte creativ, are multă imaginaţie, dar acest om extrem de puternic nu se judecă pe sine cu asprime”, a declarat actorul.

În ceea ce priveşte modul în care au decurs filmările, Kingsley remarcă: „În Tarsem Singh, am avut regizorul perfect pentru această poveste. El provine din India şi un aspect ale acelei culturi imense pe care l-am discutat cu el este reîncarnarea care face oamenii să viseze, dar care este şi un principiu, o credinţă. Este ceva ce nouă, în Occident, ne este străin”.

Thriller SF „Self/less: Transfer de viaţă” explorează tocmai consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi. Multimilionarul om de afaceri Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

Cu Ryan Reynold, Ben Kingsley, Matthew Goode, Mariana Paola Vicente şi Natalie Martinez în rolurile principale, filmul „Self/less: Transfer de viaţă” este adus de Freeman Entertainment, în premieră, la cinema, din 7 august.  Un film Focus Features şi Endgame Entertainment, acţiunea SF este o producţie Ram Bergman, regizată de Tarsem Singh.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz