2019-06-19 04:37

Britanicul Tom ODELL, la Arenele Romane din Bucureşti. Când are loc CONCERTUL

 |  17:09
Britanicul Tom ODELL, la Arenele Romane din Bucureşti. Când are loc CONCERTUL

Cântăreţul britanic Tom Odell, obişnuit cu publicul de la festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival şi Lowlands, vine la Bucureşti pentru un concert programat la Arenele Romane, pe 16 februarie 2019, potrivit organizatorilor.

Interpretul desemnat compozitorul anului 2014 la premiile Ivor Novello a ajuns cunoscut după ce mai multe piese ale sale au fost folosite pe coloana sonoră a unor seriale de succes. Cântecul său "Can't Pretend" a fost auzit în serialul "The 100", iar "Long Way Down" a apărut în "The Blacklist" şi în pelicula "The Fault In Our Stars". În "If I Stay", ca şi în serialele "NCIS" şi "Vampire Diaries" a fost inclusă piesa sa "Heal".

O altă specialitate a lui Odell sunt reluările unor piese făcute celebre de artişti cunoscuţi, cum este coverul pentru "Real Love", a trupei The Beatles, şi varianta sa pentru "True Colours", a lui Cyndi Lauper.

Conaţionala sa, Lily Allen, care este creditată cu descoperirea lui Odell în 2012, spunea că energia cântăreţului îi aminteşte de David Bowie.

În 2012 a şi debutat cu EP-ul "Songs from Another Love", piesa sa "Another Love" găsind rapid fani care au dus-o în topuri.

În luna iunie, Odell a lansat primul single de pe viitorul album, "If You Wanna Love Somebody", iar pe 12 octombrie va fi pus în circulaţie şi materialul discografic cu titlul "Jubilee Road".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray