2019-06-19 04:59

Când are loc ULTIMA reprezentație din acest an a mega-spectacoluilui MAMMA MIA

 |  14:07
Când are loc ULTIMA reprezentație din acest an a mega-spectacoluilui MAMMA MIA

S-a stabilit. Ultima reprezentaţie din acest an a mega- spectacolului "Mamma Mia!" va avea loc pe 28 decembrie, la Sala Palatului din Capitală. Pentru cei interesați, biletele cu preţ redus vot putea fi cumpărate până pe 31 octombrie. Cei care vor cumpăra mai mult de 8 bilete vor beneficia, tot până la 31 octombrie, de pachetul promoţional cu 15% reducere.

Producţie independentă, "Mamma Mia!"  are o durată de aproximativ 3 ore și include peste 20 de piese cu versuri inspirate din repertoriul ABBA, traduse şi adaptate în limba română de Ernest Fazekas, scrie News.ro. "Mamma Mia!" revine la Bucureşti cu 20 de dansatori şi 16 solişti, coregrafii originale, costume spectaculoase şi muzică live, în intrepretarea  artiştilor Loredana Groza, Ana Munteanu, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temişan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi.

De la finalul lunii mai şi până în prezent, musicalul "Mamma Mia!" s-a jucat la Bucureşti (6 spectacole), Cluj şi Alba Iulia, toate reprezentaţiile fiind vizionate de aproape 30.000 de spectatori.

În luna noiembrie, musicalul va ajunge în premieră în zona Moldovei, fiind programat pe 5 noiembrie la Bacău, de la ora 19.00, la Teatrul de Vară "Radu Beligan", şi pe 7 noiembrie, la Iaşi, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray