2019-10-16 02:51

Când revine pe micile ecrane show-ul “Românii au talent”

 |  15:14
Când revine pe micile ecrane show-ul “Românii au talent”

Show-ul de divertisment „Românii au talent” revine în curând la Pro TV cu cel de-al optulea sezon. Îndrăgita emisiune va putea urmărită, începând cu 17 februarie, în fiecare vineri seară, de la ora 20.30.

La fel ca în sezonul precendent, juriul va fi format de Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu, iar prezentatori vor fi Smiley şi Pavel Bartoş.

„Acest sezon este puţin diferit, deoarece ne-am propus să descoperim talentul autohton, răspândit peste tot în lume. Nu a fost uşor, dar a fost mai multă emoţie şi surpriză pentru noi. Continuă să mă uimească românii cu capacitatea lor de a surprinde, unii concurenţi au bătut chiar mii de kilometri în efortul lor de a ne arăta de ce sunt în stare”, a spus Andi Moisescu.

La rândul lui, Florin Călinescu a spus că a observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. „Am observat la românii plecaţi din ţară o existenţă a spiritului românesc, a spiritualităţii şi a patriotismului. În acest sezon, la preselecţii, am văzut talente de toate felurile, din toate domeniile. Emoţional am apăsat pe butonul auriu, dar în rest am văzut de toate: concurenţii dansează, cântă, recită, merg pe sârmă, fac magie, improvizează şi aşa mai departe. Sunt foarte mulţi talentaţi în multe laturi ale manifestării omeneşti”, a spus Călinescu.

Andra a spus că cel de-al optulea sezon al show-ului va fi unul „surprinzător din toate punctele de vedere”. „Întotdeauna mă întreb dacă mai sunt talente de descoperit, momente pe care nu le-am văzut încă pe scenă, dar românii ne demonstrează în fiecare an că sunt extraordinari, că ascund foarte multe poveşti şi abilităţi incredibile. Am văzut numere cu adevărat spectaculoase, concurenţi extrem de ambiţioşi, care nu au lăsat nimic să-i abată de la drumul lor şi de la ceea ce-şi doresc”, a spus cântăreaţa.

Mihaela Rădulescu a spus că preselecţiile au fost încărcate de emoţii şi că a fost impresionată de mulţi români care au avut curajul să urce pe scenă. „Va fi un sezon ca un blockbuster, plin de trăiri de tot felul. Preselecţiile au fost încărcate de emoţii, iar concurenţii mai determinaţi ca niciodată, creativi, şi cu o dorinţă aprigă de a arăta cine sunt cu adevărat. Ne-au uimit foarte mulţi români dintre cei care au avut curajul să urce pe scenă”, a spus ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray