2020-08-09 12:51

Când se pun în VÂNZARE următoarele 10.000 de ABONAMENTE la UNTOLD

 |  15:23
Când se pun în VÂNZARE următoarele 10.000 de ABONAMENTE la UNTOLD

Florentin Dincă

Se anunţă nebunie şi în acest an la festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca. Primele 11.000 de abonamente au fost puse în vânzare în 26 noiembrie 2016 şi s-au epuizat în aproximativ 3 minute, iar pe 9 decembrie, s-au vândut alte aproximativ 15.000 de bilete şi abonamente, aproape la fel de rapid. Organizatorii au anunţat luni punerea în vânzare a unui alt pachet de 10.000 de abonamente.

”Începând de vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa Untold. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe. În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP. Toţi cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la Untold, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com”, noteză comunicatul organizatorilor.

Armin van Buuren şi Martin Garrix revin la Cluj

Dj-ul Armin van Buuren revine la Cluj-Napoca în vara lui 2017 pentru a treia ediţie a festivalului Untold. Printre numele confirmate deja se mai numără Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix.

”Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la Untold. Impresionaţi de atmosfera Untold, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea Untold. Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul Untold 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti”, se mai arată în comunicat.

DJ-ul numărul unu al planetei, Martin Garrix se întoarce şi el la Untold. În 2016, artistul a venit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera festivalului. A promis la ediţia de anul trecut că va reveni şi se ţine de promisiune.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz