2020-07-07 11:07

Când va fi difuzat ULTIMUL episod din reality show-ul INSULA IUBIRII

 |  15:05
Când va fi difuzat ULTIMUL episod din reality show-ul INSULA IUBIRII

Cel de-al cincilea sezon al reality show-ului Insula Iubirii se apropie de final. Telespectatorii Antenei 1 și fanii acestei producții vor putea afla în curând cum se încheie acest sezon și ce se va întâmpla cu concurenții care au venit să-și testeze relația în Thailanda. Duminica va fi difuzat ultimul episod al show-ului Insula Iubirii.

În urma Bonfire-ului Giei și al lui Bogdan, concurenta a ales să se despartă de cel cu care a venit în Thailanda pentru a-și testa relația. „Nu îmi doresc să mai revin asupra deciziei. Nu o să fie ușor, după zece ani, am crescut parcă împreună. Este un pas pe care trebuie să îl fac acum, pentru că dacă nu îl fac, atunci s-ar putea să n-o mai fac niciodată”, a spus Gia.

Geanina își dorește să nu se mai lase manipulată de Costas și s-a dus hotărâtă la Bonfire, convinsă că își dorește să renunțe la bărbatul cu care are o relație de aproape doi ani, chiar dacă aceasta s-a apropiat de Andi și de George la Minitel.

Cum se va derula Bonfire-ul dintre Costas și Geanina, dar și cel al Teodorei cu Eusebiu, telespectatorii vor putea afla duminică, 8 septembrie, de la 20:00, în ultima ediţie Insula Iubirii, la Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz