2020-02-18 00:26

Carte:- „Anomalii” de Joey Goebel, 9.9 lei

 |  17:44

Aurora: o bombă sexy, fostă stripteuză şi satanistă, imobilizată într-unscaun cu rotile. Ember: o fetiţă de 8 ani care visează apocalipse sângeroase,orchestrate chiar de ea. Opal: o nimfomană de 80 de ani, supranumită "Nevăstuicăurlătoare". Ray: un irakian îndrăgostit de America, după ce a luptat în Războiuldin Golf. Luster: un negru filozof şi poet de ghetou, care se visează starrock.

Cei cinci membri ai trupei „Anomalii“ detestă stereotipurile pedouă picioare, masa amorfă a "umanoizilor" care se mişcă la unison peacelaşi refren. Împreună, dau un concert total de power-pop new wave heavymetal punk rock, care schimbă vieţile tuturor şi, garantat, şi pe cea acititorului. Romanul lui Joey Goebel e un freak show duios, amintind deproza lui Chuck Palahniuk.

"În «Anomalii», Joey Goebel aproape că îşi depăşeşte maeştrii:Philip Roth, Jonathan Franzen, Donald Barthelme, Paul Auster. Autorul se plimbăprin universul idolilor rock cu uşurinţa cu care alţi scriitori se plimbauprintre zeii Greciei antice." (Die Zeit)

"Un roman cool şi în acelaşi timp emoţionant, extrem deamuzant şi totuşi cu o clară miza etică, «Anomalii» este un antimanifestspectaculos al noii literaturi." (Tom Robbins)

JOEY GOEBEL e o figură emblematică a contraculturii contemporane, fiindconsiderat în lumea literară noul Chuck Palahniuk. S-a născut în 1980 înHenderson, Kentucky, şi şi-a făcut studiile de literatură engleză la BresciaUniversity, în acelaşi stat.

Volumul a apărutla Editura Humanitas.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine