2019-10-23 06:37

CARTEA ZILEI: Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din pestera, de M.B. Tudor

 |  21:36
CARTEA ZILEI: Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din pestera, de M.B. Tudor

Considerata de catre critici „Un adevarat Harry Potter romanesc, strict autentic, cu traditii si obiceiuri de pe plaiuri mioritice, imbinate cu multa magie”, cartea pentru copii „Aventurile lui Tom Tudor. Castelul din pestera”, lansata in decembrie 2016, este tradusa acum in limba engleza, proaspat iesita din tipare si asteapta nerabdatoare sa fie descoperita.

„Fiecare dintre noi poate evada intr-o lume a magiei si a aventurii. Chiar daca aceasta carte se adreseaza, in special, copiilor cu varste intre 10 si 14 ani, fiecare dintre noi va fi captivat si inspirat atunci cand ii va deschide paginile”, precizeaza autorul M.B. Tudor.

Tom, caci asa se numeste personajul principal, este un flacau de numai doisprezece ani, plecat in vacanta de vara la bunicul Mosulica. Este un baiat tipic de oras, care are ca preocupari principale mersul la mall, hamburgerul de la McDonalds, smartphonul si tableta. Impreuna cu Nina, catelusa lui cea draga, descopera la bunicul sau o curte plina de animale, vede o caruta, merge la fieraria satului, participa la cositul fanului, dar mai ales descopera MAGIA intr-o pestera. Acolo o cunoaste pe printesa Zora, se imprieteneste cu Leonidas, se lupta cu Daizus, si invata la Biblioteca sa foloseasca mantiile magice si baghetele de facut vraji. In adancul pamantului vor avea loc aventurile minunate ale baiatului, loc unde cunoaste o lume la care numai visa.

O carte minunata despre magie, vise si copilarie. Autorul ne promite ca aventurile din Pestera vor continua si in ocean si apoi in vazduh si se vor intinde pe cinci volume. Volumul 1 - Castelul din pestera va continua cu Volumul 2 - Baiatul care inoata cu delfinii si Volumul 3 – Păstorul norilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray