2020-05-25 15:02

CARTEA ZILEI: O prinţesă americană, povestea de dragoste dintre Meghan Markle şi prinţul Harry

 |  01:23
CARTEA ZILEI: O prinţesă americană, povestea de dragoste dintre Meghan Markle şi prinţul Harry

„O prinţesă americană”, povestea de dragoste dintre Meghan Markle şi prinţul Harry, scrisă de Leslie Carroll, a apărut la editura Corint şi este disponibilă în librăriile din ţară, dar şi online.

Autoarea newyorkeză, admiratoare a familiei regale britanice, a scris cartea pornind de la mărturii ale apropiaţilor cuplului, de la documente istorice şi de familie. 

Prefaţa volumului este semnată de Irina-Margareta Nistor, iar acesta cuprinde şi câteva pagini cu fotografii în care apar Meghan Markle şi prinţul Harry.

„Un prinţ britanic a ales să îşi lege viaţa de o actriţă americană, divorţată şi mulatră” - pornind de la această concluzie, Carroll face un portret complex al celor doi, dar şi o incursiune în istoria monarhiei şi etichetei britanice, citeaza News.ro.

Născută pe 4 august 1981 şi crescută în Los Angeles, dintr-un tată cu origini germane, engleze şi irlandeze şi o mamă ai cărei strămoşi au fost sclavi, Meghan Markle a fost întotdeauna mândră de moştenirea ei, pe care nu s-a sfiit niciodată să o declare. Una dintre cele mai populare vedete de televiziune datorită rolului interpretat în serialul „Costume/ Suits”, ea este şi o susţinătoare a cauzelor caritabile.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, la Londra, este fiul cel mic al prinţului Charles şi unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine