2020-08-13 06:08

Cartea zilei: Păcătoasa, de Anne Barton

 |  18:18
Cartea zilei: Păcătoasa, de Anne Barton

Unele reguli pur şi simplu cer să fie încălcate... Domnişoara Anabelle Honeycote, croitoreasă la cel mai solicitat atelier din Londra, aude fără să vrea cele mai fierbinţi secrete ale lumii bune şi, ocazional, se foloseşte de ele în beneficiul ei şi al familiei sale.

Nu este deloc mândră de ceea ce face, însă lipsa banilor cu care să îşi îngrijească mama bolnavă şi să plătească chiria locuinței o împinge spre șantaj. Ca pentru a se revanşa pentru faptele ei nedemne, Anabelle și-a impus să respecte câteva reguli.

Nu cere niciodată bani de la cineva care nu-și poate permite să plătească. Nu dezvălui niciodată secretele unui client care te plătește. Nu intra niciodată în nici un fel de relații sociale cu un fost client.

Odată regulile clar stabilite, ea se ţine cu înverşunare de ele, până când îl întâlneşte pe chipeşul Owen Sherbourne, duce de Huntford, care nu numai că îi descoperă şi-i zădărniceşte planurile de şantaj, ci o face să viseze la mai mult decât mătăsuri şi satin.

Alături de Owen, Anabelle descoperă misterele nebănuite ale plăcerii... până când un scandal din trecut iese la suprafaţă. Acum, regulile ei ar putea lucra în defavoarea familiei ducelui.

Sărutările înfocate ale lui Owen îi promit pasiuni fără margini, dar oare cum va reacţiona el când cel mai zdrobitor secret al lui Anabelle va fi, în sfârşit, dezvăluit?

Volum apărut la Editura Litera.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz