2019-10-23 06:30

Cât te costă REVELIONUL în acest an în Bucureşti. IDEI de distracţie

 |  11:27
Cât te costă REVELIONUL în acest an în Bucureşti. IDEI de distracţie

Pentru cei care încă nu şi-au antamat vreo petrecere în noaptea dintre ani, le dăm idei de distracţie. Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi, Beraria H sau concertele din pieţe şi parcuri sunt câteva dintre variantele pe care le au la dispoziţie bucureştenii pentru a petrece Revelionul.

Pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduieşte, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”. Petrecerea de Revelion începe la ora 19:30, cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique - Electric Violin Band şi va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică. La Revelionul de la Palatul Parlamentului se poate opta pentru patru variante de locuri, diferite în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi ringul de dans: VIP, Golden, Premium şi Standard. Pentru categoria Standard preţul este de 165 de euro, biletul Premium costă 185 euro, categoria Golden 205 euro şi categoria VIP 225 euro. Pentru copiii cu vârsta până la 6 ani accesul este gratuit, iar pentru cei cu vârsta între 6 şi 14 se achită 50% din valoarea locului. Copiii vor fi acompaniaţi de animatori, iar pentru cei ce au participat la ediţiile anterioare se aplică o reducere de 10%. Parcarea este gratuită şi păzită. În ceea ce priveşte meniul, acesta cuprinde patru feluri de mâncare - aperitiv, peşte, sarmale şi friptură - precum şi desert, iar băuturile se servesc în regim open bar.

În schimb, Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani la Berăria H. În aceeaşi locaţie va cânta şi formaţia Azur, sau Ioana Ignat. Preţurile sunt cuprinse între 450 şi 750 de lei de persoană, în funcţie de distanţa mesei faţă de scenă.

Petreceri la preţuri mai reduse sunt organizate în Centrul Istoric din Bucureşti, unde pot fi găsite oferte începând de la 100 lei.

În acest an va fi organizat Revelionul în Piaţa George Enescu, lângă Ateneul român. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, petrecerea începe la ora 19.00 şi va dura 6 ore, timp în care pe scena din piaţă vor urca artişti precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia,Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan. Prezentatori vor fi Ionela Năstase şi CRBL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray