2020-08-08 04:05

Cel mai bun dansator de FLAMENCO din lume încinge atmosfera marţi seară la SIBIU

 |  10:44
Cel mai bun dansator de FLAMENCO din lume încinge atmosfera marţi seară la SIBIU

Cel mai bun dansator de flamenco din lume anul trecut, Jesus Carmona, va incinge atmosfera marţi seară la Sibiu, pe scena Centrului Cultural "Ion Besoiu", în spectacolul "Flamenco ca destin".

"'Flamenco ca destin' e un spectacol refăcut special pentru FITS, Jesus Carmona fiind declarat cel mai bun dansator de flamenco din lume, în 2018",a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Festivalului Internaţional de Teatru (FITS), Cristina Ghinea.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezenţi şase dansatori. Pe lângă Jesús Carmona, vor dansa pasional Ángel Reyes, Cristian García Ballesteros, Lucía Campillo, Marta Gálvez şi Inmaculada Aranda, care vor acompaniaţi de cinci muzicieni.

"Un spectacol încărcat de emoţie, pasiune şi forţă, ce va aduce în faţa publicului o noapte magică, de neuitat, alături de un mare nume al stilului flamenco", se arată în prezentarea spectacolului.

FITS se încheie duminică şi are loc în zeci de spaţii de joc, atât în aer liber, cât şi în săli de spectacole şi biserici. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz