2020-07-02 18:16

Charlize Theron, o ATOMIC BLONDE senzuală şi totodată letală

 |  23:53
Charlize Theron, o ATOMIC BLONDE senzuală şi totodată letală

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune "Atomic Blonde: Agenta sub acoperire", în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august.

Cucerită de scenariu, actriţa s-a dedicat proiectului în urmă cu cinci ani ca producător. După o performanţă remarcabilă în "Mad Max: Drumul Furiei", Theron a fost hotărâtă să se autodepăşească şi să interpreteze rolul principal de super spioană cu sânge rece, gata de orice pentru a supravieţui. "Mi-a plăcut atmosfera ca în Vestul Sălbatic. Ai parte de o confruntare epică între cei mai buni spioni germani, americani, britanici şi francezi. Secretele, mita, şantajul şi violenţa erau la ordinea zilei pentru ei în vremea Războiului Rece.", argumentează Charlize.

Având la bază romanul grafic "The Coldest City", actriţa interpretează rolul unei letale asasine MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională.

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion şi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă. Singură într-un oraş dominat de haos chiar înainte de căderea Zidului, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Un cocktail savuros de acţiune pură, senzualitate dezarmantă şi ritm ameţitor, "Atomic Blonde: Agenta sub acoperire" este regizat de David Leitch ("John Wick") şi are premiera în cinematografele din România, începând cu 4 august.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz