2019-10-18 22:01

CHEFI LA CUȚITE 5: un fost concurent se întoarce în fața juraților pentru o a doua șansă

 |  21:06
CHEFI LA CUȚITE 5: un fost concurent se întoarce în fața juraților pentru o a doua șansă

Alb Vlad, fost concurent din cel de-al patrulea sezon, revine la ,,Chefi la cuțite”. Dacă emoțiile l-au copleșit la ultima jurizare pe nevăzute, atunci când a reușit să obțină doar un singur cuțit, de data aceasta este sigur că va face o impresie bună chefilor cu ,,asul culinar” din mânecă: spumă de țelină cu piept de rață și rodii. Dacă a doua încercare va fi sau nu cu noroc pentru Vlad, telespectatorii vor vedea în aceasta seară.

Tot azi, o concurentă care renunță la roba de avocat pentru un șorț ce-i poate aduce succesul în bucătărie, îl va face pe Cătălin Scărlătescu să se destăinuie în fața colegilor săi. Printre glume și tachinări, celebrul burlac de la masa jurizării va dezvălui ce își dorește el cu adevărat de la o parteneră, dar va fi întrerupt de Gina Pistol care își face va apariția în platou ca prin minune: ,,Cum adică mai, Cătăline, crezi că noi te dăm așa pe puțin?”.

Chiar dacă chef Scărlătescu este în general feblețea concurentelor, de data aceasta o altă candidată care propune o rețetă inedită, îi va declara deschis simpatia lui Sorin Bontea: ,,Eu la tine am venit și vreau cuțitul tău!”. Cei trei jurați sunt un pion important în povestea acestei doamne, căci după cum chiar ea declară, emisiunea ,,Chefi la cuțite” a determinat-o să își schimbe meseria și să încerce domeniul bucătăriei: ,,Îmi doream ceva, să simt că trăiesc și că fac ceea ce îmi place.”. Printr-o rețetă semnată de celebrul chef britanic Gordon Ramsay, concurenta speră că va obține un permis de trecere către etapa următoare.

Sezonul poveștilor va aduce în platou, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante. Advani Tushar are doar 17 ani și este pasionat de bucătărie, inspirat fiind de mama sa. În prezent este student la Facultatea de Turism, cunoaște șase limbi străine și vede în România o a doua casă, deși a crescut într-o cultură cu totul și cu totul diferită. Originar din India, tânărul le va propune celor trei chefi o rețetă tradițională, samosa - pachețele exotice condimentate specific: ,,Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”. Dacă preparatul îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să îi acorde votul de încredere, dar și ce alți concurenți îi vor impresiona pe jurați în aventura culinară a acestei seri, telespectatorii Antena 1 pot vedea începând cu ora 20:00, într-o nouă ediție ,,Chefi la cuțite”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray