2020-05-31 14:14

Cine este ACTRIŢA de doar 30 de ani numită DIRECTOR ADJUNCT al Teatrului Bulandra

 |  11:00
Cine este ACTRIŢA de doar 30 de ani numită DIRECTOR ADJUNCT al Teatrului Bulandra

Teatrul Bulandra anunţă deschiderea stagiunii pe 21 septembrie, cu spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte", de Tennessee Williams, în regia lui Dinu Cernescu. Tototdată, instituţia anunţă că are un nou director adjunct, în persoana actriţei Catinca Maria Nistor, cre joacă în spectacole precum "Zadarnicele chinuri ale dragostei" şi "Richard al III-lea", în regia lui Andrei Şerban.

"Ne folosim de acest prilej pentru a saluta sosirea în echipa Teatrului Bulandra a Catincăi Maria Nistor care ne va fi alături în calitate de director adjunct", potrivit anunţului publicat pe Facebook.

Catinca Maria Nistor are 30 de an şi este absolventă a cursurilor de Management şi Antreprenoriat ale ”London School of Economics”, licenţiată a Facultăţii de Drept, licenţiată a UNATC I. L. Caragiale, secţia Actorie, cu examen de master în Arta Actorului şi actriţă a Teatrului Bulandra.

Ea a fost propusă de regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra şi numită din 1 august pe poziţia rămasă vacantă de director adjunct.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine