2020-01-20 10:23

Vin marile vedete! Cine va concerta în România în 2016

 |  09:10
Vin marile vedete! Cine va concerta în România în 2016

Și anul acesta îi va aduce în țara noastră pe unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai lumii: unii în premieră, alții care vor reveni în România. Legendara trupă Queen, celebrul chitarist Brian May, dar şi Charles Aznavour vor concerta pentru prima dată în ţara noastră, potrivit Agerpres.

Tot în 2016 revin în România artiști precum Andre Rieu, Lara Fabian, Richard Clayderman și Nana Mouskouri. De asemenea, și artiștii români au pregătite o serie de concerte. Astfel, Gheorghe Zamfir va concerta pe 13 ianuarie, Direcția 5 va susține un concert de 8 martie, iar Alexandra Ușurelu îi invită pe români la un spectacol de neuitat la Teatrul Național București (TNB).

O premieră în lumea spectacolelor live din România va avea loc pe 18 ianuarie, la TNB, unde Alexandra Ușurelu va folosi, în cadrul concertului "#PUR", videoproiecții pe toate cele trei laturi ale scenei, creând în acest fel iluzia unui "film 3D", transmite Digi24.

Pe 29 ianuarie, iubitorii muzicii rock au ocazia să participe la Gala Metalhead Alternative Rock Awards, care va avea loc la Arenele Romane.

Trupa Vița-de-Vie își va celebra, pe 20 februarie, 20 de ani de activitate printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane. Vor fi incluse în playlist atât piese de pe primul album, cât și demo-urile din 1996 care l-au precedat, dar și piese noi, în primă audiție, de pe albumul preconizat să apară în toamna lui 2016.

Pe 20 februarie va concerta, în premieră, la București, Charles Aznavour, artistul supranumit Frank Sinatra al Franței.

Solista de muzică fado Ana Moura va aduce, pe 27 septembrie, la Sala Palatului din Capitală, sonorități portugheze rafinate.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, maestrul Tudor Gheorghe îi invită pe români la aniversarea a 15 ani de la lansarea albumului "Primăvara Simfonic".

Nana Mouskouri revine la București, pe 5 martie, într-un concert la Sala Palatului. Din playlistul artistei nu vor lipsi piese precum "Amazing Grace", "Only Love" sau "I Have A Dream".

De Ziua Femeii, trupa Direcția 5 le oferă doamnelor "cel mai frumos cadou" muzical într-un concert care va avea loc la Sala Palatului.

De asemenea, Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător și unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai lumii, va ajunge pentru prima dată în România pe 14 martie.

Fostul proiect The Straits, intitulat acum The Dire Straits Experience, va putea fi văzut pe 20 martie la Sala Palatului din Capitală, iar pe 24 martie Joshua Redman Trio va concerta în premieră în România la Sala Radio, în cadrul Jazz Night Out.

Lara Fabian revine în România pe 22 aprilie pentru un concert care va fi susținut în cadrul turneului "Un Soir Autour Du Monde". De asemenea, artista va susține un concert și la Cluj-Napoca pe 20 aprilie.

Cea de a cincea ediție a festivalului Metalhead Meeting, o ediție aniversară, va avea loc între 3 și 5 iunie, la Arenele Romane din București.

Unul dintre concertele așteptate de bucureșteni va fi cel al celebrului violonist Andre Rieu, care revine, la București, cu un spectacol pe 11 iunie, însoțit de Orchestra Johann Strauss.

Pe 21 iunie, în Piața Constituției din Capitală, publicul bucureștean va avea ocazia să vadă live, pentru prima oară, legendara trupă Queen cu Adam Lambert ca solist.

De asemenea, între 4 și 7 august va avea loc la Cluj-Napoca, probabil cel mai așteptat festival al anului, UNTOLD, ai cărui invitați-surpriză încă nu se cunosc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray