2020-06-03 12:39

Comedia are premiera pe 12 decembrie în România.Jim Carey şi Jeff Daniels revin cu „Mai tăntălău, mai gogoman”

 |  19:01
Comedia are premiera pe 12 decembrie în România.Jim Carey şi Jeff Daniels revin cu „Mai tăntălău, mai gogoman”

Jim Carey şi JefJim Carey şi Jeff Daniels se întorc pe marele ecran în „Mai tăntălău, mai gogoman”, comedie care se va lansa în România pe 12 decembrie. Filmul a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 38 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei „Tăntălăul şi gogomanul”, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum, în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly.

Comedia „Mai tăntălău, mai gogoman/ Dumb and Dumber To“, regizată de Bobby Farrelly şi Peter Farrelly, avându-i în distribuţie pe Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden şi Kathlene Huslin, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari, în primul weekend de difuzare.

Pelicula „Cei 6 super eroi/ Big Hero 6“, produsă de Marvel Studios şi Walt Disney, regizată de Don Hall şi Chris Williams, a ocupat locul al doilea, cu încasări de 36 de milioane de dolari în al doilea weekend de difuzare. Filmul de animaţie prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, şi un robot uriaş gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizaţi, luptă pentru apărarea oraşului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17

Mai multe imagini:
Comedia are premiera pe 12 decembrie în România.Jim Carey şi Jeff Daniels revin cu 'Mai tăntălău, mai gogoman”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine