2020-07-05 04:12

Comedia FACI SAU TACI şi animaţia CORGI, Căţeii Reginei, din 15 martie la cinema

 |  22:08
Comedia FACI SAU TACI şi animaţia CORGI, Căţeii Reginei, din 15 martie la cinema

Comedia "Faci sau Taci", în regia lui Iura Luncaşu, şi animaţia "Corgi, Căţeii Reginei" în variantă 3D, regizată de Ben Stassen, vor avea premiera în cinematografele româneşti pe 15 martie.

În "Faci şi Taci", poliţia română, cu sprijinul autorităţilor spaniole, pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.

Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La "Hola, mamacita, Shakira, Pique" se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului.

O echipă de şase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.

"Faci sau Taci", un film independent regizat de Iura Luncaşu, a fost realizat cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Animaţia "Corgi, Căţeii Reginei", o producţie nWave Pictures, regizat de Ben Stassen, urmăreşte aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit şi departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini şi este forţat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică şi încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil şi se va descoperi pe sine altfel decât se credea.

Una dintre cele mai ambiţioase producţii animate europene, "Corgi, Căţeii Reginei” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 15 martie, în varianta 3D, dublată în limba română. Un film distribuit de Vertical Entertainment, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz