2020-07-07 16:02

Comedy Central lansează show-ul „Morr toți dușmanii”

 |  16:01
Comedy Central lansează show-ul „Morr toți dușmanii”

Toamna aceasta, ca parte din reînnoirea locală a Comedy Central, care privilegiază producțiile locale, premierele naționale și serialele noi de succes internațional, postul TV a lansat un nou show: Morr toți dușmanii. Serialul incorect politic, realizat ca un spectacol cu marionete, are ca personaje principale doi ursuleți de pluș care locuiesc în Berceni și urmărește poveștile acestora din cartier sau din oraș. Episoadele, care durează între 1 și 2 minute, vor fi difuzate în timpul pauzelor publicitare.

Această producție locală a pornit de la originalul „Bears from da hood”, serial inițial lansat în Ungaria în 2008, care până în prezent a ajuns la peste 200 de episoade, dovedind succesul și cererea pentru astfel de scurte pastile de umor. Ca urmare a ratingurilor mari, Comedy Central a invitat o echipă românească de comedie pentru a rescrie complet scenariul astfel încât acesta să reflecte cultura locală, scena și climatul public și, nu în ultimul rând, ghetoul românesc.

Proiectul a fost dezvoltat de unul dintre cele mai cunoscute grupuri independente de comedie din România, Sector 7. Cei doi membri responsabili pentru transformarea completă a scenariului sunt Alex Coteț și Raul Gheba, în timp ce Cătălin Babliuc și Costel Bojog au dat voce ursuleților de pluș.

Meleu, dublat de Costel Bojog (comediant stand-up în Club 99 și unul dintre membrii Comedy Club, o producție exclusivă a Comedy Central România)  este un ursuleț hiperactiv cu gusturi vestimentare îndoielnice, cu o poreclă care ar trebui să-l facă să pară dur, când de fapt e numai gura de el.

Butoi, dublat de Cătălin Babliuc (tipul dur din clipurile sector 7) este dolofan și are vocea joasă, un ursuleț relaxat cu o poreclă pe care numai Meleu putea să i-o aleagă.

Cele două personaje locuiesc în Berceni și se adresează unul altuia după porecle, și nu după nume, cum bineînțeles că ar face orice băiat de cartier.

„Cel mai bine ne-am distrat când am început să creăm personajele și le-am făcut să sune ca niște urși de cartier din România, cu argoul și dialectele noastre și cu subiecte de discuție plauzibile. Cine are cele mai mișto haine, cine-i cel mai șmecher, cine bate pe cine? Băieții de cartier abordează anumite subiecte și au un stil specific, vorbesc ca niște analfabeți și fac mereu aceleași greșeli. Deși a fost amuzant, chiar a fost o provocare să îi facem pe ursuleții din Berceni să vorbească într-un argou nuanțat, credibil”, spune Alex Coteț, membru Sector 7.

Morr toți dușmanii va fi difuzat de Comedy Central în fiecare zi, în clipuri de 1-2 minute difuzate în timpul pauzelor publicitare, începând din această toamnă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz