2020-02-24 14:49

Comuniştii din Rusia cer arestarea cântăreţului Sting

 |  19:45
Comuniştii din Rusia cer arestarea cântăreţului Sting

Comuniştiidin Rusia au cerut arestarea cântăreţului Sting, aflat în turneu în ţara lor,după ce starul britanic a postat pe blogul său un comentariu în care susţinealegalizarea consumului de canabis, informează contactmusic.com.

Sting apostat, în luna aprilie, pe blogul său un comentariu controversat, în caresusţinea legalizarea consumului de canabis.

Însăacest comentariu s-ar putea întoarce împotriva cântăreţului britanic, deoarecearipa radicală a Partidului Comunist din Rusia a cerut autorităţilor să îlaresteze pe artist, care a susţinut, miercuri, un concert la Moscova.

Într-odeclaraţie emisă de comuniştii din Sankt Petersburg se afirmă: "În aprilie2010, domnul Sting a cerut în mod public legalizarea pe plan mondial amarijuanei. Nu doar comuniştii, ci toţi cei care militează în favoarea unuistil de viaţă sănătos şi pentru reîntărirea culturii şi tradiţiilor în ţaranoastră trebuie să înţeleagă că un astfel de personaj, oricât de talentat l-arconsidera tinerii admiratori care ţipă când îl văd, nu poate apărea pe scenă înFederaţia Rusă".

Într-opetiţie prin care a solicitat legalizarea consumului de marijuana, cântăreţul britanicîn vârstă de 58 de ani a declarat că fondurile folosite pentru interzicereaacestei substanţe ar putea fi utilizate împotriva sărăciei şi a încălziriiglobale.

Stingconsideră că mii de consumatori de marijuana sunt trimişi inutil la închisoareîn fiecare an, pentru o "crimă" care nu răneşte pe nimeni, iardrepturile civile sunt "călcate în picioare" de organismele justiţieiamericane, care au fost "militarizate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine