2020-02-19 13:39

Concert DAVID DUCHOVNY: reguli de acces și prețul biletelor/ Ce nu aveți voie să aduceți în Sala Radio

 |  12:49
Concert DAVID DUCHOVNY: reguli de acces și prețul biletelor/ Ce nu aveți voie să aduceți în Sala Radio

Pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de band-ul sau, la SALA RADIO în data de 10 februarie 2019, în concertul EVERY THIRD THOUGHT TOUR. Turneul poartă numele albumului, iar Bucureștiul este o destinație extrem de așteptată de artist.

1. DAVID DUCHOVNY MEET & GREET EXPERIENCE 

Pentru publicul care a achiziționat Biletele din Categoria Meet & Greet (prin care beneficiază de: o poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor (nicidecum cu ajutorul telefonului mobil personal); Acces la “Soundcheck Party”; un autogarf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist), organizatorii INFORMEAZĂ:       

INTRAREA PENTRU M&G se face în intervalul 16:30 – 17:00. NU se mai permite accesul după ora 17:00, motiv pentru care posesorii de bilete din această categorie sunt rugați să nu întârzie!

Fiecare posesor de bilet va primi o legitimație de acces, special dedicată M&G Experience. Legitimația va avea unică folosință și nu va mai fi valabilă după întâlnirea cu artistul.

Publicul va fi însoțit de reprezentanții organizatorilor până în fața scenei. 

Între 17:05 și 17:15, David Duchovny și Band-ul său vor intra pe scena și vor oferi fanilor o experiență muzicală de maxim 2 melodii.

În intervalul 17:15 - 18:00 va avea loc sesiunea Meet & Greet. Rugăm publicul care va fi prezent la acest moment să țină cont de următoarele:

-              După momentul de live de pe scenă, David Duchovny va merge în spațiul destinat întâlnirii cu fiecare dintre cei care au cumpărat bilete M&G

-              Fiecare fan are dreptul la o singură poză cu artistul și la un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist!

-              Fotografiile vor fi făcute de către un fotograf profesionist și vor fi disponibile pentru descărcare la 72 de ore după concert. Ele se vor descarcă de pe link-ul:  www.davidduchovnymusic.com/europe

-              NU se va folosi telefonul personal!

La ora 18:00 acest moment va fi încheiat iar posesorii de bilete M&G vor fi însoțiți de reprezentanții organizatorilor în afara spațiului de concert.

2. ACCES CONCERT

Accesul pentru concertul de duminică, 10 februarie 2019, se va face începând cu ora 19:00. De la ora 20:00 începe concertul lui David Duchovny.   

Concertul va începe la ora 20.00 și se va încheia în jurul orei 21:30. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 19:00.

3. REGULI DE ACCES:

•  Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.

•  Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.

•  Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;

NU VA FI PERMIS accesul cu:

•  băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine