2019-11-18 06:40

Concert In Memoriam Gheorghe DINICĂ și Ștefan IORDACHE. Ce super artiști vor cânta la Sala Palatului

 |  00:51
Concert In Memoriam Gheorghe DINICĂ și Ștefan IORDACHE. Ce super artiști vor cânta la Sala Palatului

Pe 25 mai 2019, Sala Palatului va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care i-a cunoscut pe indragitii Gheorghe Dinica si Stefan Iordache. Spectatorii vor avea ocazia să fredoneze cantecele de petrecere împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul atat de indragit de catre cei doi actori.

Este un spectacol despre nemurire pentru că Gheorghe Dinica si Stefan Iordache vor rămâne mereu în amintirea celor care i-au iubit și cărora li s-au dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-au interpretat . Plecând prea devreme din lumea pe care au iubit-o, au zdrobit multe inimi, iar pentru mulți dintre cei care i-au cunoscut și i-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasă.

Acest spectacol este un omagiu adus lor, celor doi titani ai scenei romanesti, Gheorghe Dinica si Stefan Iordache și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre interpretii de muzica autentica lautareasca, gen pe care l-au iubit si interpretat impreuna cu prieteni cu care au împărțit ani la rând scena.

Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii usoare si ale teatrului și comediei : Ionel Tudorache, Nelu Ploiesteanu, Neluta Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladosi, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Rona Hartner, Panseluta Fieraru, Romica Tociu si Cornel Palade.

Artistii vor fi acompaniati de catre Orchestra Florica Sandor.       

Prezentator este Gelu Voicu iar regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, producator fiind Mircea Virgil.

Biletele se găsesc la Sala Palatului,  Stația de Metrou Unirii 1 și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, blt.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, bilet.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray