2019-07-21 05:33

Concert PROCONSUL: lansare de album cu invitați speciali pe 5 aprilie

 |  01:27
Concert PROCONSUL: lansare de album cu invitați speciali pe 5 aprilie

Joi pe 5 aprilie, de la ora 21:30, trupa PROCONSUL isi lanseaza noul album Best Of - Volumul 2 alaturi de o serie de invitati speciali: RELU Zuralia, Edward Sanda, Francisca , UDDI si GEORGIANA, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Cu 10 albume, zeci de singie-uri lansate de-a lungul timpului, colaborari de succes si concerte memorabile, trupa Proconsul este una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din Romania. Piese ca "Cerul" si "Mi-ai luat inima" s-au aflat mult timp pe buzele tuturor romanilor si in sufletul fanilor. "Cerul" este considerata printre cele mai frumoase si mai emotionante melodii din toate timpurile din muzica romaneasca.

In 2017, Proconsul revine cu single-ul "Ce daca ma doare", o colaborarea inedita cu Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie. Anul 2018 vine cu noi proiecte, colaborari si multe surprize pentru fani. Detalii pe pagina de facebook ProconsulOfficial, pe instagram si pe www.proconsul.com.ro

Vino cu prietenii tai sa asculti live piesele pe care le-ai fredonat de atatea ori: "Cerul", "De la rusi", "Pentru tine", "Langa mine", "Altceva", "Nu mi-e bine fara tine", "Mi-au luat inima", "Un om mai bun" si multe altele intr-un concert special, marca PROCONSUL.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 40 de lei


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray