2020-01-23 02:17

Concert. Yanni ”World Tour 2013-2014”, pe 30 mai la Sala Palatului

 |  18:24
Concert. Yanni ”World Tour 2013-2014”, pe 30 mai la Sala Palatului

În martie 2013, celebrul instrumentist şi compozitor Yanni şi-a încheiat cel de-al doilea concert al său la Bucureşti, purtând drapelul României pe umeri şi declarând public că s-a îndrăgostit definitiv de România şi de cei peste 4.000 de spectatori care umpluseră până la refuz Sala Palatului din Bucureşti. O seară notabilă, un concert ce a transmis audienţei sentimente şi trăiri greu de descris în cuvinte, şi a intrat în istoria concertelor de nota 10, susţinute de Yanni pe întreg Mapamondul.

Vestea excelentă de care se vor bucura fanii lui Yanni este aceea că în turneul YANNI ”WORLD TOUR 2013-2014” a fost inclus un nou concert la BUCUREŞTI. În data de 30 MAI 2014 , publicul din România se va întâlni la SALA PALATULUI cu YANNI şi orchestra sa pentru a treia oară.

Concertul lui Yanni reuneşte numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe şi mai multe percuţii, trombon, trompetă sau chiar şi un corn franţuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentiştilor săi virtuoşi, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii şi energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

Încurajate de celebrul YANNI, cele două voci feminine, două glasuri divine – Lisa Lavie şi soprana Lauren Jelencovich vor adăuga un plus de savoare serii din 30 mai, iar violonistul absolut remarcabil, SANVEL YERVINIAN îşi va arăta din nou măiestria prin dexteritatea şi energia muzicală uimitoare.

Biletele pentru concertul din data de 30 mai 2014 au fost puse în vânzare la preţuri accesibile prin .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray