2019-10-19 20:24

CONCERTELE LUNII APRILIE: festivaluri rock şi electro, jazz şi show-uri balcanice. DELIA, LOREDANA sau Goran Bregović promit show-uri incendiare

 |  11:54
CONCERTELE LUNII APRILIE: festivaluri rock şi electro, jazz şi show-uri balcanice. DELIA, LOREDANA sau Goran Bregović promit show-uri incendiare

Concerte Goran Bregović, Timpuri Noi şi Coma, festival Rockstadt indoor la Braşov şi Rokolectiv la Bucureşti, Buttering Trio şi Jojo Mayer în seria Jazz Nouveau, şi Gregory Porter, din nou în România, se numără printre evenimentele muzicale ale lunii aprilie. Delia, Loredana, 3 Sud-Est promit si ei show-uri incendiare in aceasta primavara.

Goran Bregović va susţine spectacolul „Three Letters From Sarajevo”, la Sala Palatului, pe 2 aprilie, de la ora 20.00. Invitată va fi trupa Bosquito, care va cânta în deschiderea concertului.

Timpuri Noi, formată din Dan Iliescu - chitară şi voce, Felix Sfura - tobe şi Silviu Sanda - bas, va urca pe scena Hard Rock Cafe, pe 4 aprilie, de la ora 21.30.

Coma va lansa un single la clubul Control, pe 11 aprilie, de la ora 20.00. În deschidere vor cânta Rrichterinvoid şi Familia Jeff.

La 2 ani de la ultimul concert la Berăria H, Delia revine pe scena Orașului cu Chef de Viață pentru un mega show alături de band-ul ei, pe 3 si pe 4 aprilie. Biletele au preturi cuprinse intre 70 si 130 de lei, cu loc la masa si pot fi cumparate online, de pe bilete.ro sau fizic, de la Beraria H.

Vineri, 6 Aprilie, Greek 4U revine la Berăria H pentru o seară grecească de care îți vei aminti cu drag. Desigur, de la petrecere nu vor lipsi nici dansurile, muzica și delicioasele preparate grecești. Bilete au preturi cuprinse intre 15 si 30 de lei si pot fi cumparate de la intrarea in Beraria H, in seara evenimentului sau online, de pe iabilet.ro.

În perioada 5 - 7 aprilie, la Braşov, va avea loc Rockstadt Indoor Fest, la Kruhnen Musik Halle. Trupele invitate sunt Samael, Ihsahn, Flesghod Apocalypse, Grave, Memoriam, Deez Nuts şi Dordeduh.

Spectacolul „Lord of the Dance - Dangerous Games", produs de coregraful Michael Flatley, va avea două reprezentaţii, pe 13 aprilie, la Sala Palatului, de la ora 17.30 şi de la ora 20.30.

Vineri, pe 13 Aprilie, 3 Sud Est revine la Berăria H pentru lansarea noului album "Epic", în cadrul turneului cu același nume. Bilete au preturi cuprinse intre 25 si 60 de lei, cu loc la masa si pot fi cumparate online, de pe site-urile de profil sau fizic, de la intrare in Beraria H.

Daniel Cavanagh, membru fondator şi chitarist al trupei Anathema, va susţine un concert acustic, pe 15 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, în care va interpreta compoziţii care au fost înregistrate solo.

Marți, 17 Aprilie, Loredana revine la Berăria H pentru un show extraordinar alături de Banda Agurida. Hai să fredonăm cu toții hituri precum„Apa”, „Lele", „Zig Zagga” și „Depărtare”, alături de jurata de la Vocea României.

Pe 19 aprilie, trupa metal Dark Tranquillity va concerta la club Quantic, în cadrul turneului „Atoma”. În aceeaşi zi va începe festivalul Jazz in Church, la Biserica Luterană, dar şi Rokolectiv, la clubul Control, Apollo 111 şi Scena9, care vor avea loc până pe 22 aprilie.

Cântăreţul şi compozitorul suedez Jay-Jay Johanson va concerta la clubul Control, pe 19 aprilie, de la ora 21.00.

Pe 20 aprilie, de la ora 19.30, violonistul Edvin Marton va prezenta la Sala Palatului „Stradivarius Concert Show”, iar cântăreţul soul Gregory Porter va reveni la Bucureşti, pe 22 aprilie, când, la Sala Palatului, va prezenta piese de pe cel mai recent album, „Nat King Cole & Me”, lansat în 2017.

Grupurile Iordache (România) şi Buttering Trio (Germania-Israel) vor concerta, în cadrul seriei Jazz Nouveau, pe 16, respectiv 23 aprilie, la clubul Control.

Pe 30 aprilie, de Ziua Internaţională a jazz-ului, în acelaşi spaţiu, va concerta Jojo Mayer/ Nerve. Considerat unul dintre cei mai inovatori baterişti din lume, elveţianul stabilit la New York este faimos pentru integrarea în jazz a influenţelor drum and bass şi jungle. Tehnica i-a adus în 2014 includerea de către Modern Drummer Magazines pe lista 50 Greatest Drummers of All Time. La vârsta de 18 ani, Jojo Mayer cânta deja cu legendele jazz-ului Dizzy Gillespie şi Nina Simone, iar în 1997 a format grupul Nerve.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray