2020-02-28 17:19

CONCERTELE lunii martie 2019. Ce ARTIȘTI români și internaționali vor cânta în această PRIMĂVARĂ în București

 |  00:08
CONCERTELE lunii martie 2019. Ce ARTIȘTI români și internaționali vor cânta în această PRIMĂVARĂ în București

Pentru amatorii de concerte, Martie are o agendă încărcata. In prima luna din primavara lui 2019, in Bucuresti vor urca pe scena o multime de artisti romani, dar si internationali si inca nu-i prea tarziu pentru a va cumpara bilete.

Pe 1 Martie, PEPE și band-ul său vor canta doamnelor si domnisoarelor, in prima zi de primavara, hituri precum "Numai Iubirea", Cine, cine", "Sentimente intense" și multe altele vor răsuna în Orașul cu Chef de Mărțișor, din Beraria H.

Preturile biletelor pentru concertul lui Pepe: 45 LEI - Cat. B, 35 LEI - Cat. C

Muzica holografilor a traversat generatii, hiturile lor sunt decor pentru povestile de iubire ale parintilor si copiilor, o performanta la care viseaza orice artist.

Vino la concertul extraordinar Holograf pe 5 martie la Sala Palatului din Bucuresti si le vei redescoperi super hiturile ”Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, ”Ochii tai”, ”Vine o zi”, ”Si baietii plang cateodata”, ”Ti-am dat un inel”.

Preturile biletelor pentru concertul Holograf: Categoria A – 149 lei, Categoria B- 143 lei, Categoria C- 89 lei, Categoria D – 80 lei, VIP – 199 lei.

Pe 13 martie fii gata pentru un spectacol total cu cea mai bună trupă tribut ABBA din Italia, din nou pe scena Berăriei H. "Chiquitita", "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Super Trooper" și multe alte hit-uri care au făcut înconjurul lumii, vor fi interpretate live de trupa ABBA DREAM într-un show incendiar cu lumini, sunet și proiecții speciale.

ABBA este cea mai de succes trupă de muzică pop din Suedia și una din cele mai cunoscute trupe la nivel mondial, cu peste 375 de milioane de albume vândute în doar 12 ani de activitate (1970 - 1982). Pe 13 martie, la Berăria H, italienii de la ABBA DREAM promit un show tribut complet și complex, cu toate elementele care au transformat trupa ABBA într-un succes colosal: muzică și interpretare, prezență scenică și coregrafii originale + faimoasele ținute schimbate în timpul show-ului.

 Pret bilete: 45 LEI - Cat. A, 25 LEI - Cat. B

Grecul Nikos Vertis revine în România pentru al treilea an consecutiv. Artistul va susține două concerte la Sala Palatului, pe 28 și 29 martie 2019. Primii 500 de spectatori care vor cumpăra bilete la categoria VIP, vor primi câte un mărțișor cu poza artistului.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum și câteva piese noi în premieră pentru publicul din România. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni și va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Preturile biletelor pentru concertul lui Nikos Vertis: VIP - 400 lei, Categoria I - 300 lei, Categoria II - 200 lei

Loredana și trupa Agurida revin pe scena Berăriei H, într-un concert electrizant ce va avea loc pe 29 martie 2019, începând cu ora 23:15. Loredana a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate.

Acompaniată de Banda Agurida, Loredana promite un adevărat spectacol muzical încărcat de hit-uri precum "Apa", "Lele", "Zig-Zagga", "Depărtare", și multe altele.

Preturile biletelor pentru concertul Loredanei: Cat A- 115 lei, Cat B - 75 lei, Cat C- 45 lei.

Sâmbătă, 30 martie, formația Generic și Dan Ciotoi te invită la încă un super concert cu piese românești pe care le știm cu toții. „Lanțul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vieții" sau „Ineluș cu piatră scumpă” sunt doar câteva din melodiile ce vor rasuna pe scena Berăriei H, la peste un sfert de secol de la inființarea formației.

Biletele au prețurile:

69 LEI - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă 

49 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine