2020-02-17 23:44

Contul Twitter al lui Axl Rose- spart de un hacker; mesajul privind anularea concertelor- “nefondat”

 |  18:56
Contul Twitter al lui Axl Rose- spart de un hacker; mesajul privind anularea concertelor- “nefondat”

Contul deTwitter al solistului Guns N' Roses, Axl Rose, a fost spart de un hacker,mesajele privind anularea concertelor trupei din perioada următoare fiind"nefondate", informează presa internaţională.

Potrivitpresei internaţionale, contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart de unhacker, mesajul privind anularea concertelor nefiind real.

Astfel,conform BBC News online, concertele pe care trupa urmează să le susţină lafestivalurile Reading (27 august) şi Leeds (29 august) rămân valabile.

"Amfost informaţi de managementul GN'R că trupa Guns N' Roses nu a anulatconcertele de la festivalurile Reading şi Leeds, contul de Twitter al lui AxlRose a fost atacat de un hacker şi informaţiile privind anularea datelor deconcert sunt nefondate", au declarat reprezentanţii Festival Republicpentru Billboard.

Pe contulde Twitter al lui Axl Rose, solistul Guns N' Roses, a apărut, duminică,informaţia potrivit căreia "toate concertele trupei din perioada următoare- inclusiv cel de la Bucureşti, de pe 21 septembrie - au fost anulateoficial".

"Toateconcertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial. Contactaţi, vărog, organizatorii pentru a vă recupera banii (pe biletele achiziţionate,n.r.)", scrie pe contul lui Axl Rose de pe Twitter.

Contactaţi,luni, de Mediafax, organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D EastEntertainment, au declarat că aşteaptă o informare oficială din parteamanagementului trupei cu privire la informaţia apărută pe contul de Twitter alsolistului formaţiei.

Totodată,până la momentul difuzării acestei ştiri, nicio informaţie despre anulareaconcertelor nu a apărut pe site-ul oficial al trupei.

TrupaGuns N' Roses ar urma să concerteze la Bucureşti, la Romexpo, pe 21 septembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine