2020-02-29 00:10

Cosmin Seleşi face stand up comedy pentru bucureşteni. Spectacolul va avea loc sâmbătă la Cinema Patria

 |  19:17
Cosmin Seleşi face stand up comedy pentru bucureşteni. Spectacolul va avea loc sâmbătă la Cinema Patria

Vedeta Antenei 1, Cosmin Seleşi, va fi protagonistul unui spectacol de stand-up comedy, care promite de pe-acum multă voie bună şi veselie. Alături de alţi colegi de breaslă, actorul îi aşteaptă publicul iubitor, sâmbătă, la Cinema Patria din Bucureşti.

Prezentatorul show-ului “Te cunosc de undeva!” este unul dintre supereroii care vor salva țara de tristețe sâmbătă, de la ora 20.15, la Cinema Patria din Capitală. Alături de colegii și prietenii săi Micutzu, Toni, Bordea, Badea, Natanticu, Anisia, Raul și Cortea, Cosmin Seleși a pregătit un spectacol de stand-up comedy care nu poate fi ratat: “Super eroii salvează țara de tristețe”.

“Voi face stand-up comedy în stilul meu... Și voi râde împreună cu publicul de cel care a fost pe scenă sau de cel care urmează să urce pe scenă... Împreună cu prietenii și colegii mei din acest spectacol ne-am propus să facem, în viitorul apropiat, un turneu prin mai multe orașe, ca să salvăm țara de tristețe”, ne-a declarat Cosmin Seleși.

Timp de mai bine de trei ore, supereroii îşi vor uni forţele şi vor face ca cei prezenți în sală să se distreze, să râdă în hohote şi să se regăsească în glumele lor. Biletele se găsesc la preţuri diferite, în funcţie de locul ales: cat. VIP - 90 RON (parter + loja centrală), cat. I -80 RON (parter), cat. II - 70 RON (balcon).

Pe Cosmin Seleși, telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, în postura de prezentator al show-ului “Te cunosc de undeva!”, alături de Alina Pușcaș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-01Parerea ta...

ANONIM
09 Mai 2019

Mie mi se pare ca se drogheaza ,prea se crede buricul targului Asa actioneaza cei ca el Inainte de emisiuni se drogheaza
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine