2019-10-15 05:00

Cove a dat START castingului pentru fete la emisiunea «Mă însoară mama!»

 |  17:14
Cove a dat START castingului pentru fete la emisiunea «Mă însoară mama!»

După ce a cutreierat țara-n lung și-n lat, Cove a găsit băieți numai buni de însurătoare, pentru emisiunea ”Mă însoară mama!”. Împinși de la spate de mame, aceștia se pregătesc să-și cunoască pretendentele. Primele viitoare soacre și-au prezentat deja băieții și le-au scos în evidență calitățile care-i fac bărbați ideali. Informațiile pot fi găsite pe www.protv.ro. Cele care vor să îi cucerească sunt invitate să se înscrie în emisiune folosind formularul de pe site sau sunând la 0728.188.511.

”Fetelor, vă aștept în număr cât mai mare la casting! Am parcurs mii de kilometri prin țară și am găsit băieți numai buni de însurătoare: frumoși, muncitori, unii dintre ei au și zestre. Ei sunt pregătiți să plece de acasă și să își întemeieze o familie, tot ce trebuie voi să faceți e să vă înscrieți în emisiune și să îi cuceriți. Prima data pe ei, după care pe mamele lor. Sunați la 0728.188.511 și înscrieți-vă acum în reality-show-ul Mă însoară mama!”, a spus Cove.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-20Parerea ta...

POIANA ELENA MARIA .
21 Dec 2017

BRAVO Cove. Sa faci in continuare emisiuni atractivedar fara inchpuita aceea de coprezentatoare care se crede mare vedeta Are un nasete cat stalpul si este urata si rea tante adela popescu
BRAVO COVE
15 Ian 2018

MOARTEA FEMEILOR GRAVIDE ! CEA MAI EMISIUNE DIN TOATA TELEVIZIUNEA !
SANDREI ION
13 Apr 2018

Vreau sa ajung și eu la emisiune
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray