2020-01-27 23:51

CUM SĂ DISTRUGI O PIESĂ, una dintre cele mai premiate comedii din lume, se joacă din nou în București

 |  15:31
CUM SĂ DISTRUGI O PIESĂ, una dintre cele mai premiate comedii din lume, se joacă din nou în București

Cea mai premiată comedie din lume - „Cum să distrugi o piesă” revine pe scena sălii Epika la Grand Cinema & More pe 13 octombrie, în serii de spectacole duble - ora 17.00 și ora 20.00. Piesa este un amalgam exploziv de teatru de comedie, pantomimă, improvizație și efecte de scenă spectaculoase.

Declarată, anul trecut, cea mai amuzantă piesă jucată vreodată pe Broadway, „Cum să distrugi o piesă” spune povestea unor actori amatori care pun în scenă o piesă polițistă, însă nimic nu decurge așa cum trebuie: uită textele, se accidentează, încurcă sau distrug recuzita. În ciuda greșelilor pe care le fac, actorii rezistă cu umor avalanșei de situații neprevăzute și se străduiesc să ducă până la capăt reprezentația, în hohotele de râs ale publicului. Piesa reprezintă un nou stil de comedie adus în România.

"Cum să distrugi o piesă” este scrisă de trioul britanic Mischief Theatre - Henry Lewis, Jonathan Sayer şi Henry Shields şi este jucată în peste 25 de țări.

În România, spectacolul este produs de WonderTheatre şi Grand Cinema & More. În distribuție: Ada Galeș / Andreea Samson, Vlad Logigan / Dan Rădulescu, Răzvan Oprea / Radu Bârsan, Cătălin Babliuc / Bogdan Cotlet, Marin Grigore / Radu Micu, Andrei Mateiu / Angel Popescu, Ilona Brezoianu / Andreea Mateiu, Adrian Anghel / Silviu Mircescu.

Prețul biletelor variază între 59 și 85 de lei, în funcție de locul ales în sală și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, dar și la casele de bilete ale Grand Cinema & More.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine