2020-06-02 15:38

De Ziua Internațională A Mediului, Regăsește Copilăria în Pădurea Copiilor!

 |  17:46
De Ziua Internațională A Mediului, Regăsește Copilăria în Pădurea Copiilor!

Duminică, 5 iunie, sunteţi invitaţi, cu mic și mare, în Grădina Botanică pentru a aniversa Ziua Internațională a Mediului şi a porni totodată în aventura “Regăsirea Copilăriei”, o experienţă care vă va ajuta să vă molipsiţi de bucuria sinceră a copiiilor pentru tot ceea ce ține de natură și de viață.

De Ziua Internațională A Mediului, Regăsește Copilăria în Pădurea Copiilor!
zoom

România se alătură celor peste 100 de țări care sărbătoresc Ziua Mediului, dorind astfel ca prin implicarea noastră să susținem eforturile globale de conștientizare a problemelor de mediu și de acțiune pentru salvarea patrimoniului natural al planetei. Aşadar, dacă vrei să sprijini cauza pădurilor, vino la eveniment și dă sfoară în țară: pe 5 iunie, în intervalul 12.30 - 17.30, Pădurea Copiilor vă așteaptă cu jocuri în natură, ateliere creative, jocuri educaționale și distractive dedicate tuturor copiilor și adulților!

Va fi celebrată această zi specială printr-o reconectare cu jocurile copilăriei și cu natura; veţi învăța să apreciaţi frumusețea și utilitatea pădurilor, să reciclaţi și refolosiţi resursele, pentru a proteja mediul înconjurător. Veţi juca şotron, elastic, jocuri pe tablă și veţi sări coarda. În cadrul atelierelor veţi reutiliza și face creație din hârtie, vă veţi pune imaginația la încercare în cadrul atelierelor de stencils și pictură pe tricouri și veţi afla cum puteţi reutiliza în mod creativ păleţii.

“Pictăm pe căni de lut, creăm felicitări vii și desene vii cu semințe și construim împreună o lucrare pop-up despre circuitul apei în natură. Medităm în natură, ne bucurăm de teatru senzorial și descoperim povestea “Brăduțului vorbitor”. Un treasure hunt – tur ghidat prin gradină ne va ajuta să descoperim informații noi despre speciile de plante și arbori.

Apropos, tu știi cum arată un mesteacăn?”, ne întreabă organizatorii evenimentului.

Prin urmare, aflaţi că evenimentul este deschis publicului, iar participarea la ateliere se face pe baza unei donații minime de 15 lei/ persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine